صفحه اصلی / ترکیه / آنتالیا / دریافت حق شهروندی تابعیت کشور ترکیه

دریافت حق شهروندی تابعیت کشور ترکیه

دریافت حق شهروندی تابعیت کشور ترکیه

(تابعیت) (Vatandaşlık) و پاسپورت کشور ترکیه

ترکیه از جمله کشورهایی است که تابعیت دوگانه را به رسمیت می شناسد، بنابراین می توانید تابع کشور خود (ایران) و همزمان ترکیه باشید.

به گزارش خات نیوز در این نوشته نگاه کوتاهی می اندازیم به روش های اخذ تابعیت کشور ترکیه، مخصوصا مواردی که به هموطنان مربوط می شود. اصولا علاوه بر هر یک از روش های زیر، شرایط کلی ای وجود دارند که برای اخذ تابعیت معیار قرار می گیرند، از قبیل شخصیت خوب، نداشتن سابقه کیفری، تسلط نسبی به زبان ترکی، اثبات این که شما برای امنیت و آسایش ترکیه خطری نخواهید بود و غیره.

 اخذ تابعیت از طریق تولد:

اصولا هر نوزادی که از پدر و مادر با تابعیت ترکیه به دنیا بیاید خود به خود حق دریافت شهروندی خواهد داشت، حتی اگر پدر و مادر هم قبلا تابعیت دیگری داشته و در حال حاضر تابعیت ترکیه گرفته باشند.

علاوه بر این، اگر هر یک از والدین در خواست تابعیت ترکیه کند و درخواستش مورد قبول واقع شود، امکان درخواست تابعیت برای کودکان او نیز فراهم خواهد شد.

اگر اشخاص پناهجو و یا مقیم باشند فرزند متولد شده دارای همان اقامت والدین است و شهروند محسوب نمیشود

 اخذ تابعیت از طریق اجازه کار (چالیشما ایزین):

در صورتی که با روش اجازه کار (کارت آبی) در ترکیه سکونت داشته باشید، چه در استخدام شرکت خاصی باشید و چه از طریق شرکت خودتان اجازه  کار گرفته باشید، می توانید بعد از پنج سال درخواست تابعیت نمایید، به شرطی که شرایط زیر را داشته باشید:

حداقل پنج سال اقامت در ترکیه با اجازه کار به صورت مستمر(kesintisiz)

در تمامی این مدت بیمه و کسورات قانونی شما باید پرداخت شده باشد

در طول 5 سال اقامت، بیش از 360 روز خارج از ترکیه نبوده باشید.

اخذ تابعیت از طریق ازدواج:

در صورت ازدواج با یک شهروند ترکیه بعد از گذشت سه سال می توانید درخواست تابعیت بدهید. شرایط کلی درخواست تابعیت از طریق ازدواج عبارتند از:

زندگی با همسر در تمام مدت 3 سال گذشته

پرهیز از رفتارهایی که کانون خانواده را به خطر بیندازند

داشتن شخصیت خوب، به نحوی که درخواست کننده تهدیدی برای امنیت و جامعه ترکیه نباشد.

درخواست تابعیت با روش سرمایه گذاری سریع (Fast Track):

طبق قانون مصوب جدیدی که اجرایی شد، دولت ترکیه سیستم سریعی را برای گرفتن حق شهروندی این کشور از روش سرمایه گذاری معرفی کرد که از تمام روش های دیگر زودتر به اخذ تابعیت منجر می شود. طبق این قانون، اشخاص زیر می توانند به صورت فوری برای اخذ تابعیت اقدام کنند. توجه داشته باشید که هر یک از موارد زیر شامل شرایط خاص خود است.

افرادی که ملک یا خانه به ارزش حداقل 350 هزار دلار در ترکیه خریداری نمایند (و سه سال حق فروش آن را ندارند)

افرادی که برای مدت مشخصی حداقل 500 هزار دلار در یکی از بانک های ترکیه سپرده گذاری نمایند (و سه سال حق برداشت آن را نخواهند داشت)

افرادی که حداقل 500 هزار دلار در یک کار در کشور ترکیه سرمایه گذاری کنند، با تشخیص مراجع مربوط در وزارت کار

افرادی که با افتتاح شرکت در ترکیه، حداقل 50 شهروند ترک را استخدام نمایند، با تایید وزارت کار.

در صورت دارا بودن شرایط فوق در طول 45 روز پاسپورت ترکیه برای شما صادر خواد شد.

لینک روزنامه رسمی کشور ترکیه

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/09/20180919-15.pdf

جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید: تلفن، واتس‌اپ، تلگرام :

🇹🇷Ofice :+90-242-323-00-17

🇹🇷Mobile:+90-552-343-23-20

🇹🇷Mobile:+90-532-422-92-19

@remaadmin

https://t.me/RemaTurkiye

همچنین ببینید

تبریک رئیس‌جمهور ترکیه به مناسبت نوروز

تبریک رئیس‌جمهور ترکیه به مناسبت نوروز خات نیوز- رئیس جمهور ترکیه در پیام تبریکی به مناسبت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *